'' İlk Dişim '' Baskılı Ahşap Kürdan - Pembe ( 20 Adet )

Marka
Stok Kodu
MPRWYZ26
74,95 TL den başlayan taksitlerle!!
74,95 TL
Paylaş :
'' İlk Dişim '' Baskılı Ahşap Kürdan - Pembe ( 20 Adet )

İlk dişim baskılı ahşap kürdan, küçük prensesinizin diş buğdayı partilerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kürdanların üzerinde tek taraf baskılı kaliteli sert kartondan üretilmiş figürler bulunmaktadır. Ürün diş buğdayı partilerinizde aklınıza gelebilecek her yerde kullanılabilir. Dağıtacağınız ikramlar, dekorasyon ambalaj süslemesi, yemek süslemesi gibi sayısız alanda kullanılabilir. Canlı görünümü ve hoş renkleriyle konuklarınızın beğenisini toplayacak bu kürdanlar küçük prensesinizin ilk dişim günü konseptini tamamlayacaktır.


Ürün İçeriği:

Kaliteli sert karton ve kürdandan üretilmiş ürün, ambalajı içerisinde 20 adet olarak bulunur.

 
Ölçüler:
Kürdanlar figürleriyle birlikte 9 cm'dir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
'' İlk Dişim '' Baskılı Ahşap Kürdan - Pembe ( 20 Adet ) İlk dişim temalı karton figürlü kürdan, küçük prensesinizin diş buğdayı partilerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kürdanların üzerinde tek taraf baskılı kaliteli sert kartondan üretilmiş figürler bulunmaktadır. Ürün diş buğdayı partilerinizde aklınıza gelebilecek her yerde kullanılabilir. Dağıtacağınız ikramlar, dekorasyon ambalaj süslemesi, yemek süslemesi gibi sayısız alanda kullanılabilir. Canlı görünümü ve hoş renkleriyle konuklarınızın beğenisini toplayacak bu kürdanlar küçük prensesinizin ilk dişim günü konseptini tamamlayacaktır. Ürün İçeriği: Kaliteli sert karton ve kürdandan üretilmiş ürün, ambalajı içerisinde 20 adet olarak bulunur. Ölçüler: Kürdanlar figürleriyle birlikte 9 cm'dir. MPRWYZ26
'' İlk Dişim '' Baskılı Ahşap Kürdan - Pembe ( 20 Adet )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.